Thursday, July 30, 2009

Millest me koosneme?
Kõik meid ümbritsev koosneb aatomitest, mis omakorda veelgi väiksematest osadest. Nii 99,9999% ulatuses on need pisikesed osakesed tühjad, ning seal sees üliväike tuum, mis omakorda suuremalt jaolt tühi!!!

Me oleme vaid laetud vibratsioon. Kõik meid ümbritsev on vaid vibratsioonide ookean, mis peas kokku miksitakse nn "reaalsuseks"

Miks sellel kemikaalide, aatomite, kvarkide hunnikul on teadvus? Sest teadvus meil ainult ongi- kõik ülejäänu on vaid illusioon.
Me elame praegu läbi inimesena elamise kogemust. Ega teadvus ei hävi- ega ükski aatom ei hävi- see läheb vaid ühest olekust teise... nii ka meiega. Me oleme üks globaalne teadvus-üks suur hing- meie olemegi Jumal!

Me oleme üks elusorganism, ning tulime siia selleks et elada- selleks et armastada!
Lõpmatu Armastus on ainus tõde: Kõik ülejäänud on lihtsalt vaid Illusioon.


Ning ma ei karda surma... me läheme lihtsalt ühelt tasandilt teisele- järgmine kord ehk saab kõrgemaltarenenud eluvormidega koos elada, kes illusoorset rohelist paberit elamise kogemusest olulisemaks ei pea.
Kaastunne madalamatele eluvormidele!

Põhjust hirmu tunda ei ole. Me läheme vaid ühelt tasandilt teisele- ühineme globaalse teadvuse või vibratsioonide ookeani vibreeriva sümfooniaga.
Siis see teadvus analüüsib, kuidas oli su elamise kogemus. Kas sa kahetsed et sa ei kasutanud seda ilusateks emotsioonideks ja armastamiseks vaid näilise hüve nimel lõid sellesse rohelisele planeedile kannatusi ja muret.

Nautige kõike ilusat meie ümber- nautige positiivseid emotsioone ja kaasinimesi. Me oleme kõik seesama elusorganism, ainult et igalühel meist on erinev keha/tööriist inimeseks olemise kogemuses. Ma olen kindel, et paljudel inimestel on seda juttu väga keeruline üldse mõista, aksepteerida ning reaalselt tajuda, aga küll aeg teile kõik selle selgeks ning mõistvaks teeb.

0 comments: